Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek  HAY LIN


 

živel: vzduch
Hay Lin je jedináček a žije s rodičemi a babičkou Yan Lin . Její rodina vlastní čínskou restauraci The Silver Dragon - Stříbrný drak, který se stal dočasným útočištěm i Caleba a Blanka. Hay Lin ovláda vzduch a dokáže se zneviditelnit. Je večný optimista a navrhuje oblečení. 

  Ahoj, jmenuji se Hay Lin. Je mi 13 let. Narodila jsem se 4. června ve znamení Blíženců.

Do školy chodím jen kvůli hodinám kreslení. Taky mě baví navrhovat šaty.
Chodím do stejné třídy jako Irma a Taranee.

Myslím, že jsem dobrá a chápavá přítelkyně. Mám jemnou povahu. A mám velký smysl pro humor, ale v hloubi duše jsem snílek. Mou vášní jsou brýle proti slunci. Chci vypadat originálně, a proto se omotávám šňůrami a provázky.

Zajímá mě science fiction, kreslení a komiksy. Doufám, že jednou potkám skutečného mimozemšťana se zelenou hlavou a tykadly na hlavě.ObrazekLíbí se jí Erik Lyndon.
Podobně jako Irma nemusím sport, zato mě baví dlouhé projížďky na inlinech kolem mořského pobřeží.

S Cornelií zbožňujeme krasobluslení. Celé hodiny dokážeme prosedět u televize a sledovat závody.

Rodiče jsou Číňané a provozují restauraci "Silver Dragon".

Mám zvláštní zvyk - zapisuji si data schůzek a telefonní čísla na dlaň. Jsem si tak jistá, že je nezapomenu.
Nosím s sebou psací potřeby, abych si ihned poznamenala co mě napadne.


Vzduch

Jsem čarodějkou Vzduchu a dokážu jej ovládat. Také umím létat, Dokážu číst vzpomínky druhých, když poslouchám jejich oblíbenou muziku.
Má magická barva je stříbrná.

A TEĎ MOJE RODINA:Obrazek

Chen-Lin (Táta)-vlastní restauraci kde mu pomáhám(občas)

Joan-Lin (máma)-Máma je číšnice v naší rodinné restauraci.A je také její spolumajitelka.Myslím,že bez ní by byl táta úplně ztracený,i když si to nepřipouští.

Yan-Lin:Moje babička byla také Strážkyně jako já.Potom co od nich odešla Nerissa a po smrti Cassidy se stala opatrovnicí Srdce Kondrakaru.To ona nám řekla celou legendu o Kondrakaru a Velké Síti.Měla jsem ji moc ráda,ale už bohužel není mezi námi.Zemřela a odbrala se do Kondrakaru.Věřím,že je jí tam dobře...

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Supeeer

Petra Černíková,14. 7. 2010 19:22

Hay lin je proste super

Zpráva

Marie,21. 5. 2010 19:53

ahoj

ou jeee

s c,19. 5. 2010 19:08

pardon 2010

ou jeee

s c,19. 5. 2010 19:08

ja jsem sarah cornelyowa dobryyy co narodila sem se v americi mluvim cesky tet bydlim v las vegaas a parkrat sem vydela hannah montana kdo od ni chce autogrrram tak a t napisee adresu a posle ji na 721370264 autogram zdarma od 7.6 as do 15.7 2001

johoho

smii,19. 5. 2010 19:01

hmm super witch mam rrraadda mtmr witch

h l

hay lin,17. 5. 2010 16:54

moje mamka je jana lin můj táta je chen lin a já jsem hay lin.ahoj mí fanoušci baj baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!